Odpočet DPH: Ano
Ano
Dětský stroj
CF MOTO
Airbagová vesta HELITE E-Turtle

Skutečná ochrana a revoluce v bezpečnosti

17 910 Kč
Airbagová vesta E- Turtle poskytuje ochranu na krk, břicho, záda. kostrč, páteř, hrudník a boky. HELITE, ZACHRÁNÍ VÁM KRK

Airbagová vesta Helite E-Turtle

Vesta Helite E-Turle17 910 CZK
Elektronický airbagový systém Helite je systém detekce více senzorů, který sleduje pohyby osoby více než 1000krát za sekundu a analyzuje situaci v reálném čase. Jakmile systém detekuje abnormální pohyb, airbag se před nárazem automaticky nafoukne.

Přednosti bezpečnostní vesty:

  • INSTALACE: Elektronické systémy jsou snadno a intuitivně připraveny k použití. Ke spuštění systému není nutný žádný kabel ani speciální technické znalosti. Systém se aktivuje jednoduše třikrát stisknutím tlačítka ON / OFF.
  • ELEKTRONICKÁ DETEKCE: Systém je 100% autonomní a využívá sadu senzorů: akcelerometr, gyroskop, GPS, které sledují a analyzují situaci v reálném čase. Výkonný algoritmus a analýza všech dat umožňují systému rozlišit nehodu / pád od normální situace.
  • NAFOUKNUTÍ AIRBAGU: Jakmile je detekován pád nebo nehoda, airbag se nafoukne automaticky za 80 ms. Elektronický systém analyzuje situaci a odešle signál do pyro bombičky, ktera aktivuje airbag za zlomek sekundy.
  • PYRO BOMBIČKA: Pro elektronickou detekci jsme vyvinuli speciální pyro bombičky. Zahrnuje pyrotechnický systém, který způsobí malou explozi k nafouknutí airbagu.
  • AIRBAGOVÁ OCHRANA: Vaše ochrana zůstává naší prioritou. Proto jsme vyvinuli jedinečný tvar airbagu v závislosti na použití. Elektronický systém zajišťuje rychlou detekci, optimální tlak a velký ochranný objem pro ochranu životně důležitých částí těla.
  • ZNOVUPOUŽITÍ: Elektronické systémy jsou 100% znovu použitelné po pádu nebo nehodě. Stačí vyměnit pyro bombičku. Tuto jednoduchou a rychlou operaci může uživatel provést sám během několika minut.
  • VELKÝ OBJEM OCHRANY: Airbagy Helite nabízejí největší objem ochrany na trhu mezi 17L a 28L. Unikátní tvar airbagu tlumí nárazy a stabilizuje tělo od hlavy po kostrč.
  • TURTLE TECHNOLOGIE: K airbagu byl přidán chránič páteře SAS-TEC úrovně 2, aby se rozdělily síly nárazu na celý airbag. Technologie TURTLE je průlomová inovace, která významně zlepšuje absorpci energie, zejména ostrých předmětů, které by jinak mohli poškodily airbag.
  • ELEKTRONICKÝ SYSTÉM: Sada palubních senzorů analyzuje situaci v reálném čase. Tato technologie s více senzory umožňuje 360° detekci a pokrývá širokou škálu nehod: od 0 km/h (za použití SDU senzoru), při nízké rychlosti a v jakémkoli úhlu nárazu.
  • SDU SENZOR (VOLITELNÝ): Autonomní po dobu 5 let, senzor vidlice se snadno instaluje na motocykl. Pokrývá více nehod (od 0 km / h, když stojí) a dělí čas detekce nehod na 2.

Certifikace

Airbagové systémy jsou certifikovány externí laboratoří ALIENOR CERTIFICATION, francouzským specialistou pro objektivní testování osobních ochranných prostředků (PPE).

  • Technologie TURTLE s chráničem zad 2. úrovně SAS-TEC, velký objem ochrany: mezi 17L a 28L v závislosti na velikosti airbagu, bezdrátová detekce, 100% autonomní systém, snadný a intuitivní systém Autonomie: 25 hodin (USB nabíjení), pohodlí: měkký neoprenový límec, provzdušňování: Vnitřní textilní 3D síťovina, pohodlné: vnější kapsa na malé předměty: kreditní karta, bankovky, nastavovací pásky pro dokonalé uchycení na jakýkoliv oděv.
  • Viditelnost: reflexní pruhy na zadní straně, k dispozici také ve žluté hi-vis, složení: vesta ze 100% polyesteru, airbag ze 100% polyuretanu.

DETEKOVANÉ NEHODY

Tato technologie s více senzory umožňuje 360° detekci a pokrývá širokou škálu nehod: od 0 km/ h, při nízké rychlosti a bez ohledu na úhel nárazu.

Senzor ve vestě CDU + senzor na vidlici SDU

  • Srážka s přední nebo boční překážkou nebo zezadu.
  • Kolize při zastavení a při nízké rychlosti: čelní, boční nebo zezadu.
  • Ztráta přilnavosti, prokluz: low side.
  • Ztráta přilnavosti, ztráta kontroly: high side.
  • Pouze senzor ve vestě CDU : Skluz, ztráta přilnavosti, ztráta kontroly. High side a low side.

MULTISENZOROVÁ DETEKCE

multisenzorova detekce

Jak to funguje?

Tato naše technologie zahrnuje několik senzorů, které analyzují situaci v reálném čase a umožňují 360° detekci. Při zjištění pádu nebo nehody se airbag před nárazem automaticky nafoukne. Senzor integrovaný ve vestě (CDU) sleduje a analyzuje pohyby motorkáře v reálném čase. Volitelný senzor vidlice (SDU) namontovaný na motocyklu detekuje nárazy na motocykl. Tyto dva senzory jsou spojeny a analyzují situaci v reálném čase. Při zjištění pádu nebo nehody se airbag nafoukne automaticky před nárazem do země.

CDU A SDU SENZOR

cdu a sdu senzor

SDU SENZOR NA VIDLICI

  • Snadná montáž na motocykl.
  • 5 let autonomie.
  • Volitelný.

VÝHODY: Volba senzoru vidlice, která je vysoce doporučena pro použití na silnici, dělí dobu detekce dvěmi (od 31 ms) a detekuje více nehod (při zastavení a při nízké rychlosti).

 

Kontaktní formulář

Chci být zpětně kontaktován

Povinná položka